Vi utvecklar VisitLog besökssystem!

  • Visitlog med personbild box

Visitlog med personbild box

Ny version av VisitLog Besöksystem

Nu har vi släppt en ny version av VisitLog Besökssystem. Förutom systemets kraftfulla funktioner har vi lagt till ytterligare några. De nya funktionerna är:

  • Stöd för fler WiFi system
  • Möjlighet att skicka en automatisk påminnelse till en besökare som blivit förbokad i systemet vid en viss tidpunkt innan besöket.
  • Mer möjligheter i frågemodulen
  • Förbättrad ”touchscreen” funktion med möjighet att flytta flaggor för inloggningsspråk mm mm.
  • Utbyggd sökning på besökssmottagare med sökning på värd med foton. Sökträffarna dyker upp på besökskiosken för att hjälpa besökaren identifiera besöksmottagaren.
  • Fler möjligheter att importera värdar från fil eller externa system.
  • Fler möjligheter att designa utskriftsbrickan

Vi har som policy att utveckla med korta utvecklingscykler, ca 1-2 månader. Det gör vi för att våra kunders önskemål aldrig ska vara långt från en live version. Vi ser till att alltid höra vad våra kunder har för behov och förändringar. För att sedan kunna lägga in det i vår att göra lista och få med det så snart som möjligt.

VisitLog har nu växt och finns för  närvarande i 20 länder i världen allt från Kina till USA och Afrika. Systemet finns på sju språk och ytterligare 5 språk är planerade.

Besökssystem för ökad service och säkerhet

Att införa besökssystem i receptionen, hjälper er att få kontroll på alla besökare genom att de registrerar sig i systemet. VisitLog kan sedan skicka ut aviseringar via SMS och e-post till besöksmottagaren. Att använda ett besökssystem ökar säkerheten och avlastar personalen i receptionen.

Den unika besöksbrickan ger alla anställda i företaget synlig information för att kunna kontrollera och bemöta besökaren, med personlig kvalitet. VisitLog, som är ett av marknadens mest prisvärda besökssystem, ersätter bl a besöksböcker och skapar en bättre kontroll med en högre säkerhet och totalkvalitet i organisationen. Ni installerar VisitLog i receptionen och får en enkel och säker hantering av samtliga besökare.

RIW Software Techn AB är specialister på systemlösningar och produkter som ger ökad kontroll och kvalitet. RIW Software utvecklar och marknadsför system för små, medelstora och stora företag och organisationer.

Vi jobbar nära med partners inom de flesta områden. Våra system gör att du kan välja det som passar just er organisation eller företag bäst. Vi ser till att du har ett oberoende system som du kan lita på.

Kontakta oss gärna med ideer om vidareutveckling eller om du har funderingar på nuvarande system.

RIW Software Techn AB

Comments are closed.