Hårdvarupaket-old

VisitLogs stora hårdvarupaket

VisitLog Stora Hårdvaru Paketet

VisitLog stora paket kommer omedelbart att förbättra ditt område kring receptionen. Det består av en Asus skärm, Zebra etikett/brick skrivare, Motorola skanner, Programvara, Plastfickor, Brick-clips och hakband. Microsoft Surface tablet och papper för etiketter och brickor.

Microsoft Surface Tablet har optisk teknik som reagerar ögonblickligen. Installationen tar upp en liten yta, bara en plats att placeras på och är tystgående. Det är lätt att höra besökarnas komplimanger om hur okomplicerad registreringen är. Detta fungerar nära Zebras etikettskrivare.

Microsoft Surface Tablets pekskärm är ytterligare en utrustning som är valfri. En platta tar nästan ingen plats på arbetsområdet, Men det speglar självregistreringens skärm och låter receptionisten övervaka skärmen och kan erbjuda hjälp om det behövs.

VisitLogs lilla hårdvarupaket

VisitLog Lilla Hårdvaru Paketet

Om någon kund vill välja ett mindre alternativ av VisitLog så är VisitLog Lilla Paketet rätt alternativ. Om receptionsområdet är litet fungerar detta bra. Det kan även placeras i en station utomhus och besökarna behöver inte gå in för att checka in och checka ut.

I paketet ingår Zebras etikett/brick skrivare tillsammans med Microsoft Surface Tablet skärm. Motorola skanner, Programvara och papper till etiketter och brickor. Detta paket ger ett fantastiskt systemutförande i ett energieffektivt paket som förbrukar mycket mindre energi än genomsnittliga energiförbrukningen för Asus stationära PC.

Microsoft Surface Tablets skärm är storleksmässigt jämförbart med iPad och har en speciell ultra-lysande display som är idealisk för utomhusförhållanden. Detta paket är kompakt och med anpassningsbara inställningar för hårdvaran levererar all kapacitet av VisitLog.

Visitlog Kund Kiosk

visitlog-custom-kiosk

 

Vi respekterar chansen att få arbeta tillsammans med dig och bygga upp en anpassad installation. Vissa av våra klienter använder sin egna struktur vid installation av en anpassad kiosk som Visitlog, Som är så enkel och flexibel. Om vår klient önskar några ändringar i uppbyggnaden eller vill uppgradera sina besökssystem så är en egen skräddarsydd kiosk väl värd att överväga.